7 augustus 2007

Ruim twee weken verder...

… en eigenlijk zijn we nog niet zo heel veel verder opgeschoten. De kelderbouwer laat zich door onze aanwezigheid en vele telefoontjes volstrekt niet opjagen en is inmiddels twee weken te laat met opleveren. Wat daarbij niet helpt is dat zijn Bobcat waarmee hij beton moet storten, om de haverklap stuk is.

Nadat het werk bijna een week heeft stilgelegen zou hij gisteren werkelijk de keldervloer afmaken. Vol verwachting was Poop om 14.00 uur ter plaatse, om getuige te zijn van de zoveelste mishandeling van het apparaat. Om snel klaar te zijn gooiden de bouwers veel te veel cement in de molen, waardoor het ding volledig vastliep. Exit bouwers en wederom een dag uitloop.

Vandaag gebeurde er niets, en na maar weer eens gebeld te hebben met monsieur Perez, kregen we te horen dat hij morgen met een gehuurd apparaat terug komt om het werk af te maken.
Maar… er is ook voortgang. Poop heeft in het deel waar al wel beton is gestort alle muren gemetseld, en… de wasmachine geïnstalleerd!

Ondertussen in Rusland

Volgens de aannemer zijn ze in Rusland nog steeds ‘op schema’. Al is nog steeds niet helemaal duidelijk hoe dat schema er precies uitziet. Er is in elk geval gesuggereerd dat de bouwploeg van de fabriek hier 17 augustus arriveert. We nemen dan voor het gemak maar even aan dat ze dan ook van plan zijn het hout hier tegen die tijd af te leveren…

3 opmerkingen:

Anoniem zei

Hoi PeeJee,

een berichtje van een oud Chesser! Hartstikke leuk zo'n blog over jullie huisje, ik heb er al veel over gehoord van Martijn. Succes Niels

Anoniem zei

Hoi,

Wij zijn terug uit het bos. Blij dat ik weer warm kan douchen. Want de geiser begaf het 3 dagen geleden.

Wij kregen in de vakantie een brief van de gemeente dat we toch buiten bestemmingsplan vallen. Joost heeft nog even gekeken: als je het artikel goed leest (blijkbaar te moeilijk voor degenen bij de gemeente Leiden die ons de brief stuurde) staat er dat het stuk waar we willen bouwen WEL bebouwd mag worden. Morgen maar weer even bellen.... Wat een s....ls.

Hoop dat jullie snel wat vorderingen maken.

Liefs I.

cormar zei

Hai Poop en Anke,

We zijn vannacht veilig thuisgekomen. Terugreis verliep uitstekend. Leuke blog, we gaan de bouw via de blog volgen. Nog veel succes en misschien tot snel. Een extra dikke knuffel van Julia voor Marijn en Wietse.

Marcel, Corine en Julia