5 december 2007

Onderweg!

Zojuist is Poop op het vliegtuig gestapt om onze blokhut persoonlijk welkom te heten als deze op ons lotje arriveert. Hetgeen hoogstwaarschijnlijk morgenvroeg en misschien zelfs al vanavond gebeurt... Het is niet te geloven. Sinterklaas bestaat!

Vrijdag om 8.00 uur zal het hout worden gelost en Poop is morgen nog druk met het treffen van de noodzakelijke voorbereidingen. Dus als de trucks nog onverwachte vertraging oplopen, hebben we nog een dag speling. Kan niet fout gaan! Haha.

Dinsdag belde ik nog maar eens met de transportfirma in St. Petersburg om persoonlijk te informeren wanneer de boel nu precies zou arriveren. Ik moest een half uur later terug bellen. Dat deed ik. Het werd een leuk gesprek:
"Hello, here I call again to hear when our trucks to France will arrive. I talked to your colleague with extension 205".
" Tricks? What tricks?"
"No, no tricks; TRUCKS"
"Trucks? What trucks?"
"You know, trucks, Lastkraftwagen"
"Wagons?"
"Yes, wagons. Loaded with wood."
"Wood?"
"Yes, wood. Like trees, but without branches".
"I know what wood is!"
Enfin. Ik bleek het verkeerde nummer gedraaid te hebben. Dat verklaarde een hoop. Daarna vlot de juiste meneer van het juiste bedrijf aan de lijn gekregen, die bevestigde dat ons hout donderdag zou worden afgeleverd.

Zo zie je maar. Nooit de moed verliezen en blijven lachen.

Geen opmerkingen: