15 februari 2010

Nog 4 dagen!


Oh,oh,oh, wat ziet dat er prachtig uit! Inmiddels ligt er bijna een meter sneeuw op het dak, en voor woensdag wordt nog meer voorspeld.
Gelukkig zal buurman Gerard het pad naar onze voordeur sneeuwvrij maken, anders moeten we vrijdag in het donker eerst een paar uur zwoegen om uberhaupt binnen te komen.

1 opmerking:

Ben van Anna zei

Wij zijn op bezoek gegaan bij de familie van Houten in de week van 19 febr t/m 25 febr 2010 en kregen toch echt een verrassing te zien.
Er wordt steeds gepraat over onze blokhut, maar dit is een mountain lodge dat groter is dan menig huis in Nederland, geweldig.
Zeker is dat ik in ieder geval vindt dat het huis van Paul Joop, Anke en kids de blikvanger is van la montagne, zeker gezien de architectuur van het huis.
Zeer knap van Paul Joop een dergelijk stevige constructie te bouwen, het is dan ook een juweeltje geworden.
Alles in de lodge is nu reeds functioneel, gezellig en heel warm te houden ondanks enkele luchtspleetjes.
Ondanks het uitgraven van een parkeerplaats voor onze lange Ford Mondeo, een helse klus, was dit echt een week waar ik, en ik denk te kunnen zeggen wij, erg genoten hebben in en om het huis en van de gastvrijheid van de familie, kortom een geweldige week.
Denk ook zeker dat we nogeens komen om te zien hoe de afwerking van binnen er uit gaat zien, gezien de kritische noot van Paul Joop denk ik dat het wel goed komt.
Ik (wij) willen jullie nog eens extra bedanken voor de gezellige tijd die wij bij jullie hebben gehad, heel veel succes in de toekomst met dit droomhuis (paleis?)

Groetjes,

Ben (en Anna, maar zij weet nog niets van dit bericht)