20 juni 2007

De definitieve versie

De Russen zijn terug, en hoe! We krijgen vandaag, geheel onverwacht, 3D tekeningen opgestuurd als bewijs dat ze alle correcties die Poop heeft doorgegeven, goed begrepen hebben. Het ziet er puik uit, onze hut.

Belangrijkste nieuwe feature zijn de ronde balken. Een wijziging ten opzichte van het ontwerp om redenen die ons tot op vandaag nog niet duidelijk zijn, maar die volgens de Russen absoluut noodzakelijk waren teneinde een deugdelijk product te kunnen garanderen. Vooruit dan maar.

We vermoeden dat het een pure kostenkwestie is: 240 mm rondhout vereist minder dikke bomen dan 240 mm vierkante balken. Maar als zij daar blij van worden, dan willen wij daar best in mee gaan. In onze allereerste versie gingen we ook uit van ronde balken, maar ergens in het proces zijn we die om weer andere redenen kwijt geraakt (ik ben zelfs de redenen vergeten, kun je nagaan). En nu zijn ze weer terug.

Enfin. Kijk zelf maar naar de impressie. Denk er een kelderverdieping en een prachtig berglandschap bij... schitterend toch? (klik op de plaatjes voor de vergroting).


De zuidkant. Met uitzicht op De Berg.

De Noordkant: de ingang met daarnaast ons slaapkamerraam. Boven de ramen van de kamers van de kinderen. Van daar uit heb je een prachtig uitzicht over Les Ecrins.




De Oostkant. Dit is de kant die je ziet als je vanaf de weg naar het huis kijkt. Deze kant kijkt richting de hoge pieken op de Italiaanse grens.

1 opmerking:

Anoniem zei

Het ziet er uit als een mooie hut! Als hij staat komen Marit en ik 'm wel een keer bekijken ;-)