16 juli 2007

Lekker bezig...

Onze aannemer heeft ons zowaar vandaag gemaild én gebeld om opgetogen te melden dat hij 'Elena' - onze vrouw in Rusland- heeft gesproken. Volgens Elena zijn 'ze lekker bezig' en liggen ze nog steeds op schema. Welk schema dat is, is tot op heden nog de vraag, want de detailplanning zit nog in de pipeline... Maar goed. Het feit dat er iemand -al is het dan in het hoge noorden van de Karelische Republiek - enthousiast is over de voortgang, is toch beslist hoopgevend.

En dan nu nog graag een prachtige foto van een bezige kelderbouwer, maar daar zullen we nog even op moeten wachten.
Het nieuwste nachtmerrie-scenario: het huis arriveert, mét bouwploeg, terwijl onze kelder nog als zakken cement op ons lotje ligt. Daar denken we maar niet te veel aan, en eerlijk is eerlijk, tot nu toe zijn alle hobbels toch steeds zonder al te veel kleerscheuren genomen...

Oh ja, vandaag nog even gebeld met de trappenwinkel.nl. Goed dat ik belde, nee helaas geen goed nieuws, ze gingen het niet halen. Na een ronkend mailtje gaan ze het nu weer wel halen. Wat kan er toch veel gebeuren in een uur.

1 opmerking:

Unknown zei

In een uurtje kan zeker veel gebeuren. Ik had net Wicher aan de lijn die mij ons en jullie goede nieuws vertelde. Hartstikke fijn hoor. Ik zou het ook op de zenuwen krijgen van zoveel 'geen bericht'.
Want hier geldt nog altijd 'geen bericht is slecht bericht'.
Nou, lekker slapen, en tot volgende week in La France.