22 juli 2007

Op naar ons lotje!

Met een volgepakte auto, een volgepakte dakkoffer en een volgepakte aanhanger zetten we over een half uur koers naar ons lotje. Poop heeft zijn extreme paktalent weer ten volle kunnen benutten, al mocht dat helaas niet beletten dat we onze ijskast hier moeten laten... Hij is net 1 cm te hoog voor de aanhanger en daar kan zelf Poop niks aan fixen...

Maar niet getreurd, wij gaan voor 6 weken naar Frankrijk. Gisteren nog een laatste update gekregen. Zo ziet het er dus uit als we aankomen.

We hebben de laptop bij ons en een wifi-kaart, dus hopelijk kunnen we vanaf nu spectaculaire voortgang-entries met grote regelmaat laten verschijnen!

2 opmerkingen:

André zei

Ja Paul-Joop, ik ben bijzonder benieuwd hoe het jullie de komende weken zal vergaan. Vorig jaar zelf een oud huis laten renoveren. Gewoon in Nederland, en dat was al gedoe genoeg.

Succes

Unknown zei

Hallo Poop,

Leuk dat jullie een droomhuis in 1 van de mooiste streken van Frankrijk neerzetten. Wij komen al 6 jaar op deze lokatie en het uitzicht verveelt nooit. Op 10 augustus hopen wij weer voor ruim 2 weken op ons favoriet vakantie-stekje in de caravan door te brengen. Misschien zien wij elkaar op landgoed La Montagne.

Groeten,

Ernest en Greet de Groot