26 april 2009

Uit de opslag


Een van de manieren om de stemming er in te houden gedurende de afgelopen twee jaar, was het op orde krijgen van de inboedel. Leve marktplaats. Kip, houtkachel, Arduins aanrechtblad, eetafel, zithoek, servies, gasfornuis, wastafelkastje noem maar op. Zelfs onze trouwe aanhanger om al die meuk mee te vervoeren hebben we via Marktplaats gespot. Je moet al het spul ook ergens laten en dus zijn wij al bijna twee jaar zeer gewaarde klanten van "All Space", voorheen In-de-opslag.

Maar deze meivakantie hopen wij echt onze laatste verhuisrit te maken. Poop heeft zaterdag de aanhanger opgehaald in Friesland en de opslag leeggehaald. Om het extra spannend te maken heeft hij onderweg nog een salontafel van een halve kuub opgepikt in Hasselt. Als zijn paktalent hem nu niet in de steek laat, slepen we komende donderdag alles naar Frankrijk en zijn we definitief Uit De Opslag!

1 opmerking:

Anoniem zei

Kijk eens op www.lhv.fr dat zijn Nederlanders die al 10 jaar in Frankrijk zijn en Russische en Finse houten huizen bouwen in Frankrijk. Zij kunnen alles regelen voor Nederlandse klanten, tekeningen, bouwvergunning aanvragen, montage en evt. afmontage. dat alles in niet meer dan 4 tot 6 maanden na vergunning.Hele vriendelijke mensen die veel voor hun klanten overhebben.